WHAT: ESN FINT & JKY: Laser Tag Evening
WHEN: 16.4. at 19:40
WHERE: ZBase Tampere - Itäinenkatu 9-11, 33210 Tampere
WHY: Because it’s awesome!
MEETING POINT: Keskustori in front of Tampere Old Church at 19:40 - https://goo.gl/maps/8wRaMCZGMEq
FOR WHOM: Event is open for everyone
PRICE: 15€/person - Includes 3 hours of Laser tag and other activities!

Sales are available at ESN FINT office and through online link:
http://esnfint.selz.com/item/laser-tag-evening--1642019

Tickets will be available until Monday 8.4.!

Come and join ESN FINT for 3 full hours of Laser tag, Power Futis and retro arcade games!

ZBase laser tag is a fun, futuristic and exciting game. Laser tag is played in a dimly lit, fog-filled, multi-level arena where players are provided with high tech vests and awesome but harmless “laser” (infrared and light) guns. Players then try to score points by deactivating other players’ vests and by destroying their bases. There is no physical contact between players during the game.
Multiple different scenarios rounds will be played including limited ammo, limited life, smaller and bigger teams followed by the FINAL MADNESS towards the end. Most importantly: Playing laser tag is AWESOME!

Powerfutis is a giant foosball (Human table football) game played with real people on a field. Grab some friends (or strangers) and compete against another team!

Not a fan of football? No worries, the venue has a host of arcade games you can play for free whenever taking a break from laser tag awesomeness!

DRESS CODE: Sporty clothes, preferably dark (there are UV lights inside) and sporty shoes! (Really, you'll sweat.) The venue has dressing rooms.

SNACKS AND DRINKS: ESN FINT will provide some snacks and ZBase offers a variety of drinks at special student-friendly prices.
Please note, bringing your own beverages is prohibited. You can bring an empty bottle though and fill it with tap water at the spot.

More information about the venue:
https://zbase.fi/tampere/

-------

MITÄ: ESN FINT & JKY: Lasertaisteluilta
MILLOIN: 16.4. klo 19:40
MISSÄ: ZBase Tampere - Itäinenkatu 9-11, 33210 Tampere
MIKSI: Koska se on mahtavaa!
MISSÄ TAVATAAN: Keskustori, vanhan kirkon edessä 18:40
KENELLE: Kaikille!
HINTA: 15€/henkilö – hintaan sisältyy 3 tuntia lasertaistelupeliä ja muita aktiviteetteja

Lippuja voi ostaa ESN FINTin toimistosta tai verkkokaupasta osoitteessa http://esnfint.selz.com/item/laser-tag-evening--1642019

Lippuja saatavilla maanantaihin 8.4. asti!

Tule mukaan kokonaiseksi kolmeksi tunniksi pelaamaan laser tagia eli lasertaistelupeliä sekä Powerfutista tai retropeliautomaatteja ESN FINTin ja JKY:n kanssa!

ZBase Lasertaistelupeli on hauska ja futuristinen peli. Lasertaistelua pelataan hämärällä ja sumuisella peliareenalla, joka on jaettu useisiin tasoihin. Pelaajat pukevat päälleen korkeaan teknologiaan perustuvat liivit ja varustautuvat mahtavilla mutta harmittomilla ”laseraseilla” (lasersäteet ovat infrapunaa ja valoa). Pelaajat yrittävät kerätä pisteitä deaktivoimalla vastustajiensa peliliivejä ja tuhoamalla heidän tukikohtiaan. Pelaajien välillä ei ole pelin aikana fyysistä kontaktia.

Illan aikana pelataan useita erilaisia skenaarioita, muun muassa pelejä, joissa on rajallinen määrä ammuksia tai elämiä, tai pelejä, joissa on isompia tai pienempiä joukkueita. Lopussa on mieletön FINAL MADNESS -peli. Mikä tärkeintä: Lasertaistelu on MAHTAVAA!

Powerfutis on huippuhauska versio tankojalkapallosta, eli foosballista, jossa tangon muoviukot on korvattu oikeilla ihmisillä. Muodosta joukkue vanhojen tai uusien kavereidesi kanssa ja yritä peitota toinen joukkue!

Eikö futis kiinnosta? Eipä hätää, tapahtumapaikalla on myös retropeliautomaatteja, joita voit pelata ilmaiseksi laserpelitauon aikana!

PUKUKOODI: Urheilulliset vaatteet, mieluiten tummat (sisällä on UV-valoja) ja urheilulliset kengät (lasertaistelu on liikunnallista touhua, jonka aikana tulee kyllä hiki). Paikan päällä on pukuhuoneita.

HERKKUJA JA JUOMIA: ESN FINT tarjoaa joitakin herkkuja, ja ZBasesta voi ostaa juomia opiskelijaystävällisin hinnoin.
Huom! Omien juomien tuominen ei ole sallittua. Voit tuoda tyhjän pullon ja täyttää sen hanavedellä paikan päällä.

Lisätietoa tapahtumapaikasta:
https://zbase.fi/tampere/

 

Date: 
16/04/2019 - 20:00 to 23:00
Place: 
ZBase Tampere
Meeting Point: 
Keskustori in front of Tampere Old Church
Address: 
Itäinenkatu 9-11
33210 Tampere
Finland
Price: 
15
  • Everyone is invited.